juli 12, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

De werking van een locker met pincode

locker 5

Een locker met pincode heeft hetzelfde idee als een locker waar je gewoon een sleuteltje gebruikt om deze op slot te draaien. Het verschil is nu dat je digitaal een code invult om ervoor te zorgen dat het kluisje dicht blijft. Deze code kan je zelf kiezen. Zodra je de locker dicht wilt doen, kan je op het sleuteltje klikken en je eigen code invullen, om vervolgens weer op het sleuteltje te klikken. Zo heeft de locker jouw code geregistreerd als de code om die locker te openen.

Locker met cijferslot voor persoonlijke gebruik

Je kan een locker met cijferslot ook voor persoonlijk gebruik gebruiken. Zo kan je er bijvoorbeeld een thuis laten installeren waar je je spullen veilig in kan opbergen. Deze lockers zijn niet helemaal bestendig voor bijvoorbeeld echte inbrekers, het bergt wel spullen op achter een veilige muur, maar deze lockers zijn van uiterlijk niet zo goed beschermt als bijvoorbeeld een echte metalen kluis.

Mocht je in je huis nou echt een hele veilige plek willen hebben voor spullen dan kan je beter een echte metalen kluis kopen waarbij er vanaf de buitenkant niet zomaar doorheen gezaagd of doorheen geslagen kan worden. Wat met een normale locker wel een stuk makkelijker kan.

Voordelen van lockers voor medewerkers

Als medewerker bij bijvoorbeeld een museum of een andere openbare plek is het ook heel fijn dat er dit soort lockers bestaan. Zo hoef jij als medewerker bijvoorbeeld geen persoonlijke goederen meer op te bergen achter de balie, of kunnen de garderobes vanaf nu gesloten worden omdat de bezoekers hun spullen gewoon in hun locker kwijt kunnen.

Dit scheelt voor medewerkers ook een hoop werk en zo kunnen zij hun krachten weer ergens anders inzetten waardoor de productiviteit weer met een hoop stijgt.