juni 23, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Openslaande deuren een goede optie?

voordeurenHet zit zo. Ik woon samen met mijn man in een herenwoning in Amsterdam. We hebben het hier erg fijn, maar ondanks alles, wilden we toch laatst een leuke renovatie doen met onze woning. Uiteindelijk wil je natuurlijk ook niet altijd hetzelfde. We dachten er bovendien aan om voor openslaande deuren te kiezen voor onze garage.
We hebben een lange oprit, dus hebben we ook voldoende ruimte voor openzwaaiende deuren voor de garage. Bovendien zien openslaande deuren er veel beter uit dan de meeste andere types van garage poorten.
Een ander voordeel van zulke deuren is de isolatie. Mijn man heeft een werkplaats in de garage staan en in de winter is het vaak veel te koud om hier iets te kunnen doen. In huis gaat dat echter ook niet en dat zou ik ook niet graag willen. Uiteindelijk hebben we dan ook besloten om een kachel in de garage te plaatsen, maar dan hebben we ook deuren nodig met goede isolatie.

snelloopdeurenDifferent Doors

Nu blijkt het zo te zijn dat we bij Different Doors openslaande deuren kunnen krijgen met verschillende mogelijkheden op het gebied van isolatie. Dat is natuurlijk ideaal, want dan kunnen we ook flink op stookkosten besparen. Uiteindelijk deelt de garage namelijk een muur met de woning.
De site van dit bedrijf zag er ook erg professioneel uit en de afbeeldingen leken erg mooi, dat was dus precies wat wij ook wilden hebben. We hebben dus gelijk een telefoontje gepleegd en hebben toen een afspraak gemaakt om alle details te bespreken. Kortom, het was een erg positieve ervaring en uiteindelijk hebben we dus ook door Different Doors mooie openslaande deuren laten plaatsen. Het is zeker een aanrader voor eenieder die op zoek is naar mooie deuren voor de garage voor een voordelig bedrag!