juni 16, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

UPC TV biedt je 3 verschillende TV-pakketten zodat je kan kiezen welk pakket het best bij jou past. Je kunt genieten van programma’s in digitale kwaliteit, NPO 1,2, en 3 worden standaard in HD uitgezonden en dit alles tegen een scherpe prijs per maand.

 

3 verschillende pakketten

UPC biedt 3 verschillende TV-pakketten aan: Digitale Kabel TV & Radio, Digitale TV Starter en Digitale TV Royaal HD.  Ook biedt UPC Online TV kijken aan op mobiel of tablet, dit ligt echter wel aan het pakket dat is gekozen. En MyPrime, MyPrime houdt in dat je meer dan duizend films en afleveringen kunt kijken op u TV zonder extra kosten.

 

Digitale Kabel TV & Radio

Het Digitale Kabel TV & Radio pakket is het basispakket van UPC. Het pakket biedt meer dan 30 zenders, waarvan er 3 in HD zijn en je kunt 15 van deze zenders binnen en buiten kijken.

 

Digitale TV Starter

Het Digitale TV Starter biedt meer dan 70 zenders, met 15 van deze zenders in HD. Het pakket biedt ook TV gemist van vandaag en gisteren, een HD mediabox en korting op apparatuur. En je kunt 40 zenders binnen en buiten kijken op mobiel of tablet.

 

Digitale TV Royaal HD

Het Digitale TV Royaal HD biedt meer dan 110 zenders, waarvan er 37 in HD zijn, 70 zenders voor binnen en buiten en TV gemist van de afgelopen 10 dagen met UPC on Demand en een HD Mediabox.

 

 

Meer verhalen zoals dit