juni 16, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Yoursminc versimpelt BTW aangifte België

Voor de jaarlijkse BTW aangifte in België is er een mooie online tool ontwikkeld, Yoursminc. Dit is een boekhoud-, facturings, klantmanagement of CRM-programma in een. Het is ideaal voor kleine en middelgrote bedrijven in België die opzien tegen de tijd, energie en moeite gemoeid met deze belastingaangifte. Verder verlicht het programma ook andere administratieve zorgen, fiscaal en anders. Met dit programma kan je eenvoudig digitaal BTW aangifte doen via intervat.

Laagdrempelig totaalpakket

Yoursminc werd gecreëerd om een laagdrempelig, eenvoudig, overzichtelijk, digitaal totaalprogramma te bieden waardoor boekhouden minder ingewikkeld en tijdrovend zou zijn. Klanten waarderen het all-in-one programma met een 8.8, dus deze opzet is een succes gebleken. Ondernemers verliezen minder tijd met administratie en kunnen zich richten op wezenlijke activiteiten.

 

Altijd toegang tot jouw administratie

Prettig aan het programma is het totaalconcept, waarbij je slechts een programma nodig hebt voor drie verschillende functies: boekhouden, facturering en CRM- of klantbeheer. Ook plezierig is de mogelijkheid om 24/7 bij jouw administratie te kunnen, ook als je thuis bent, onderweg of in het buitenland. Het programma is bovendien zeer gebruiksvriendelijk en daardoor ook tijd- en geldbesparend.  Informatie kan eenvoudig online gestuurd en gedeeld worden met jouw accountants of adviseurs.

 

Veilig en zeker

Omdat het om een all-in-one programma gaat dat eenvoudig online te raadplegen valt is de beveiliging van de gegevens en communicatie extra belangrijk. Deze veilige omgeving wordt gegarandeerd met het SSL certificaat. Alle gegevens worden gecodeerd verzonden. Hiermee wordt gevoelige bedrijfsinformatie beschermd. Behalve op de pc kan het programma worden gedraaid op tablet en smartphone, handig wanneer je onderweg bent. Om zekerheid te hebben over vorige, huidige en toekomstige prestaties kan je via het programma informatie halen uit tussentijdse rapportages.

 

Eerste drie maanden gratis

Tarieven liggen tussen de E 9,95 en E 19,95 per maand voor een basisversie dan wel het volledige programma. Overstappen vanuit een ander boekhoudkundig abonnement wordt geregeld. Je kunt elk moment starten en ook elk moment jouw abonnement weer opzeggen. Er is de mogelijkheid van een gratis proefperiode van drie maanden. Met de trial beschik je over het volledige programma, inclusief de registratie van uren, projecten en klantabonnementen. Voor meer informatie zie www.yoursminc.be.