juni 20, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Aanrader: een zakelijke laptop van BTO

6

Vandaag een bijdrage voor zakelijk ondernemers die gebruik willen maken van handige extra’s en kortingen. Bij BTO, een firma onder de hoed van notebookfabrikant N4ALL, vind je namelijk zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Het leuke aan dit bedrijf – en tevens webshop – is dat je er laptops kunt bestellen, ook voor zakelijk gebruik, die volledig toegespitst zijn op je eigen situatie.

7

Maatwerk in notebooks

Zo kun je er op allerlei wijzen je geheel eigen notebook samenstellen. Aan de hand van de specifieke eisen die jij voor dit product hebt, kun je een eigen laptop laten ontwikkelen. Heb je bijvoorbeeld geen uitgebreide laptop nodig maar wel belang bij een erg snelle SSD? Of zie je geen nut in een Windows licentie maar wél in een vele malen groter geheugen dan normaal het geval is? Je hoeft op dit terrein tegenwoordig niet te duur uit te zijn! Geef dus niet teveel uit aan andere opties die je helemaal niet nodig hebt maar selecteer precies de onderdelen die in jouw situatie interessant zijn voor een voordelige prijs.

8

De afbeeldingen die ik aan dit bericht heb toegevoegd laten zijn op wat voor onderdelen je zoal kunt selecteren. Zo kun je door BTO echt je eigen laptop op maat laten maken. In Nederland is dit bedrijf dé grote speler op dit terrein. Ook gamers en andersoortige gebruikers weten de webshop te vinden. Kijk je liever in eigen persoon eens rond in het aanbod en de mogelijkheden die er zijn, dan kan dit ook altijd – zo heb ik het zelf met mijn eigen laptop (waarover ik overigens zeer tevreden ben!) ook gedaan.

9