juni 16, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Freelance factoring, nooit meer financieel in de problemen komen!

ZZP Factoring

Zijn je opdrachtgevers vaak te laat met betalen? Wacht je wel eens dagen of zelfs maanden op je geld? Finqle heeft dan nu de perfecte oplossing met onze freelance factoring. Wij voorzien ondernemers van debiteur financieringen. Dus zit je met een organisatie die niet betaald, twijfel dan niet langer en kom met je probleem naar ons toe. Dit lossen wij snel en eenvoudig voor je op!

 

ZZP factoring

Freelance factoring

Klanten omschrijven het proces die moet doorlopen worden als simpel en eenvoudig. Slechts enkele stappen die gevolgd moeten worden en de klant is verzekerd van een veilige betaling! Het enige wat jij als klant hoeft te doen is je rekening nummer van de factuur halen en de mededeling onderop de factuur zetten waaruit blijkt dat de factuur is overgedragen aan ons. Daarna wordt alles door ons geregeld, makkelijker kan eigenlijk niet! Binnen 1 dag zal zelfs het gehele bedrag op je rekening verschijnen!

 

Nooit meer in de problemen

Hoe korter het afgesproken betaaltermijn is, hoe minder je hoeft te betalen! Wij hanteren bij een betaaltermijn van 14 dagen een basis van 3% en tellen daar 0,5% bij op. Ben je een betaaltermijn van 30 dagen overeengekomen met de opdrachtgever? Dan betaal je 4%, bij 45 dagen 4,5% en bij 60 dagen 5%. Wij beloven u dat je nooit meer op je geld hoeft te wachten, geen risico meer loopt dat je je geld niet meer ontvangt, wij zorgen ervoor dat je factuur op tijd betaald wordt, alles online geregeld zal worden, u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan en wij zullen er altijd voor je zijn als je vragen, opmerkingen of hulp nodig hebt.