juni 20, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Bedrijfsanimatie laten maken

 

Bedrijfsanimatie laten maken was voor ons de oplossing voor het volgende probleem waar wij tegen aan liepen. Tijdens de realisatie van een nieuw complex project, werd al snel duidelijk dat het eindproduct niet duidelijk te verwoorden was naar de eindconsument toe. Toch waren we super enthousiast over dit product en moesten we een manier vinden om onze enthousiasme te kunnen uiten.

 

Bedrijfsanimatie laten maken

 

Bedrijfsanimatie laten maken? Past dit in het budget?

Niets is duidelijker dan een dienst of product uit te kunnen leggen via beeld. Maar die methode was volgens ons niet toepasbaar, omdat we bang waren dat de kosten te hoog waren voor ons budget. Dit was dus een totaal verkeerd vooroordeel. Na een aanrader van een concullega waren we in contact gekomen met het bedrijf Heuvel Media. Dit bedrijf is gespecialiseerd in allerlei soorten vormen van bedrijfsanimatie. Na een vrijblijvend en zeer informatief gesprek waren we snel tot de conclusie gekomen dat we met Heuvel Media een samenwerkingsverband aangingen. De kwaliteit van hun portfolio was uitstekend en de prijzen zeer aantrekkelijk!

 

 

Website

 

De ontwikkeling

Na ons eerste vrijblijvend gesprek hebben we snel een vervolg afspraak gemaakt, om onze ideeën op tafel te leggen. Er werd goed naar ons geluisterd en met volle enthousiasme werd het project door Heuvel Media ontvangen. We hadden er meteen een goed gevoel bij en waren er zeker van dat onze bedrijfsanimatie begrepen zou worden. Dit gaf ons ook het vertrouwen dat dit project tot een goed eindresultaat gebracht zou worden. De communicatie was perfect en we waren in een mum van tijd tot een zeer informatieve bedrijfsanimatie gekomen. De complexiteit van het nieuwe product werd ontzettend versimpeld door middel van het speelse beeld materiaal. En door de tijdloosheid van de animatie, kunnen we deze gebruiken wanneer en waar we maar willen. Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website.