juni 23, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Code 95 opleiding behaald door mijn neefje

Het uitzoeken van een rijschool waar je de opleiding, code 95 kan behalen was voor mij eenvoudig. Mijn vriendin heeft een poosje gelden met succes haar rijbewijs met aanhanger behaald. Mijn neefje heeft een contract gekregen bij zijn werkgever. Echter heeft hij nog geen heftruckcertificaat. Deze mag hij gaan behalen maar moest zelf regelen waar hij dit zou doen. Aangezien de mensen om mij heen mij wel weten te vinden als het gaat om het uitzoeken van de zakelijke bezigheden, kwam ook mijn neefje naar mij toe met deze opdracht. Echter hoefde ik hier niet voor te gaan zoeken en heb ik hem direct de naam Wesseldijk doorgegeven.

code-95-2

Mond op mond reclame is de beste reclame

Hier kun je code 95 opleidingen en cursussen volgen vertelde ik hem en dat heeft hij aangenomen en is aan de slag gegaan. Na een week kwam mijn neefje naar mij toe met het nieuws dat hij zijn certificaat in de zak had en het een erg prettige rijschool vond. Wat nu zo leuk is aan het hele verhaal is dat mijn neefjes in deze korte tijd al twee andere bekenden van hem deze rijschool heeft geadviseerd. En hiermee wil ik zeggen dat er eigenlijk geen betere reclame bestaat dan de mond op mond reclame. Want je hebt natuurlijk meer overtuiging uit een persoonlijke ervaring van iemand dan dat je het maar moet geloven van een plaatje. Enfin, kijk zelf maar eens op de site, naar deze absolute aanrader.