juli 12, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

De kredietverzekeraar voor iedere ondernemer

Het artikel van vandaag gaat over de kredietverzekeraar die er voor iedere ondernemer is. Het bedrijf waar ik het over heb is Dutch Credit Brokers. Maar voordat ik wat over dit bedrijf ga vertellen ligt ik eerst even toe wat een kredietverzekeraar doet. Een kredietverzekeraar zorgt er namelijk voor dat jij niet in de problemen komt als debiteuren niet betalen. Het kan natuurlijk zo zijn dat jij werk voor een klant doet en dat deze klant niet betaald. Dit is natuurlijk erg vervelend omdat je hierdoor zelf ook in de problemen kunt komen. Wanneer dit het geval is dan is Dutch Credit Brokers de oplossing voor jou.

Zij zorgen ervoor dat jij verzekerd bent tegen debiteuren die niet betalen. Dit doen zij onder de beste voorwaarden. Zo zijn zij het goedkoopste en zij zorgen voor de hoogste limieten. Buiten dat maakt het niet uit in welke branche je actief bent. Zo is het bedrijf gespecialiseerd in veel branches: Sierteelt, AGF, Visserij, Textiel, IT (hardware),Transport en Food.

 

Dutch Credit brokers opgericht door ondernemers, voor ondernemers!

 

Een van de redenen dat Dutch Credit Brokers zo populair is bij haar klanten is omdat het bedrijf haar klanten goed begrijpt. Zij weten zelf als geen ander hoe het is om niet betaald te krijgen. Juist daarom staat het bedrijf erg dicht bij haar klanten. Ze doen er dan ook alles aan om klanten zo goed mogelijk te helpen. Samen met de velen voordelen die zij aanbieden is dit toch wel de kracht van het bedrijf. Het bedrijf is gevestigd in Aalsmeer, mocht je contact met ze op willen zoeken dan is dit ook mogelijk. Alle contactgegevens zijn namelijk te vinden op de website van Dutch Credit Brokers. Zij beantwoorden al jouw vragen graag!