juni 20, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Echtscheiding als ondernemer

Home (7)Iedereen die gaat scheiden en een eigen zaak heeft, zou beslist eens een gesprek moeten aanvragen bij MasterAdvice. Voor mij was het geen overbodige luxe! Bij een scheiding komt er al heel wat op je af, emotioneel zowel als financieel. De echtscheiding van een ondernemer is zo mogelijk nog complexer. Want hoe moet dat nu met het bedrijf? Hoe zorg je dat je onderneming kan blijven doordraaien, en dat je op dat punt zo min mogelijk schade lijdt? Met die vragen heb ik ook geworsteld, totdat een goede vriend me op het idee bracht om eens een afspraak te maken met MasterAdvice. Het bleek een schot in de roos.

MfN-logo ffp-logo-los
Goede samenwerking met boekhouder

Tijdens het kennismakingsgesprek ontstond de juiste klik. Niet onbelangrijk, want een scheiding is toch een zeer persoonlijk gebeuren. Vooraf had ik mijn vragen opgeschreven, en al gauw merkte ik dat de heer Van Sabben de juiste expertise in huis had om op die vragen te kunnen beantwoorden. Ik wilde vooral begeleiding op het financiële en organisatorische vlak. Er moest heel wat worden geregeld, maar daarbij wilde ik ook dat mijn ex-vrouw en de kinderen zo min mogelijk schade zouden lijden. Jack van Sabben heeft in samenwerking met mijn boekhouder veel helderheid kunnen geven over mijn situatie. Vooral deze mogelijkheid was voor mij een groot pluspunt. Hierdoor ontstond een adequate begeleiding; precies wat ik nodig had. Een scheiding is al niet prettig, en dan moet je het jezelf zo gemakkelijk mogelijk maken. Ik kan MasterAdvice van harte aanbevelen! echtscheiding ondernemer

Meer verhalen zoals dit