juni 16, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Epson inktpatronen vind je bij inktdruppel!

 

 

Ik als ondernemer zijde moet natuurlijk veel printen. In mijn onderneming wordt dagelijks voor minimaal vijfhonderd euro geprint. Natuurlijk is hier veel inkt en papier voor nodig. Natuurlijk moet in mijn onderneming vrijwel alles zwart op wit komen te staan, vandaar dat ik niet zonder papierwerk kon. Printers zijn voor mij van groot belang. Alweer enkele maanden geleden heb ik dan ook een aantal printers gekocht, van het merk Epson. In deze printers kunnen alleen Epson inktpatronen in, andere patronen passen niet en dan kan ik ook niet printen. Ik ging een aantal winkels af, maar deze waren allemaal veelte duur. Zodoende nam ik een kijkje op het internet. Via het internet kwam ik terecht op de website inktdruppel.nl. Op deze website kon ik Epson inktpatronen bestellen, voor een relatief lage prijs. Natuurlijk nam ik gelijk contact op met dit bedrijf, en bestelde ik een aantal van deze inkt patronen!

Inktdruppel is een betrouwbare leverancier!

Alle bestellingen die ik geplaatst heb bij het bedrijf inktdruppel, worden binnen de termijnen geleverd. Alle bestellingen zijn succesvol. De samenwerking met inktdruppel loopt soepel en ik heb geen last meer van verkeerde leveringen. Ook bespaar ik maandelijks op het inkt, simpel weg omdat inktdruppel de goedkoopste is. Maandelijks bespaar ik rond de twee honderd euro. Natuurlijk is dat fantastisch, ik heb dit allemaal te danken aan de top service van dit geweldige bedrijf!