juni 12, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Extra ruimte nodig op kantoor? Dit kan de oplossing zijn

Heb jij extra ruimte nodig op kantoor maar wil jij niet verhuizen met het bedrijf of is een groter pand simpelweg niet handig. Denk er dan eens overna om een extra ruimte te huren, leasen of kopen bij Donselaar. De extra ruimtes kunnen gehuurd worden voor verschillende situaties. Misschien wil jij als kantoor of bedrijf zijnde de ruimte gebruiken als opslagplaats. Dit kan heel handig zijn als je heel veel producten hebt die jouw bedrijf verkoopt maar dit niet op kantoor wil neerzetten vanwege het gebrek aan ruimte. Misschien kunnen de collega’s zich beter concentreren in een ruimte die niet helemaal vol staat met producten.

Hoeveel extra ruimte heb jij nodig?

Een Aluhal kan heel geschikt zijn als extra ruimte, dit omdat de aluhallen snel opgebouwd kunnen worden in overleg. De aluhallen zijn ook geschikt voor andere situaties, bijvoorbeeld voor een sportevenement of sporthal. De aluhallen zijn heel veelzijdig, de grootte, breedte en diepte komen in verschillende maten. De hallen zijn tijdelijk en semi permanent inzetbaar, de op- en afbouw wordt gedaan door vakmensen. Van tevoren wordt passend advies gegeven door specialisten zodat jij als bedrijf precies weet waar je aan toe bent qua prijs, de locatie en huur, lease of koop mogelijkheden.

Niet alleen kun je de aluhallen voor verschillende doeleinden gebruiken, zoals een opslagplek, of voor een sporthal maar ook bijvoorbeeld als tijdelijke showroom. Dit is handig voor een net beginnend bedrijf, een bedrijf wat stopt en producten over heeft, of een bedrijf die op kantoor zelf simpelweg geen ruimte heeft voor een showroom. Hierdoor kan jij het kantoor waar je werkt overzichtelijk, schoon en netjes houden. Een extra ruimte is snel geregeld, vertel de specialisten waar jij behoefte aan hebt aan de hoeveelheid van extra ruimte. Of bespreek hoeveel producten of spullen er gestalt moeten worden in de aluhallen, en voor hoe lang jij de ruimte wil gebruiken.