juli 12, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Financial Lease voor ZZP

Een eigen bedrijf opstarten en direct een auto voor de zaak kopen gaan vaak niet samen. Wanneer er een bedrijf moet worden gestart, is er dikwijls geen budget over voor het aanschaffen van een dure auto. Wij hebben daar goede oplossingen voor:

financiallease_calculator
– Ons bedrijf schiet het bedrag voor en u lost het te betalen bedrag in termijnen af.
– In tegenstelling tot de leasemaatschappijen accepteren wij beginnende ondernemers. Bij ons hoeft u geen jaarcijfers te laten zien; dit is immers onmogelijk voor een beginnende ZZP-er!

Binnen 24 uur uw eigen auto

Het enige wat wij van u willen zien is het inschrijvingsnummer van het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Bent u al langer bezig met uw eigen bedrijf? Dan mag u ons altijd uw cijfers van de afgelopen twee jaar laten zien, zodat wij u een voordelige aanbieding kunnen doen. Als wij uw aanvraag hebben goedgekeurd, kunt u binnen 24 uur in uw eigen bedrijfswagen of personenauto rijden en goed voor de dag komen bij uw klanten.

financial_lease_zzp_logo

Btw terugvorderen

Via onze handige calculator kunt u makkelijk uitrekenen hoeveel geld u per maand kwijt zult zijn wanneer u een financial lease ZZP contract bij ons afsluit. Let wel: wij rekenen geen btw-prijs bij de maandelijkse factuur; u voldoet de btw al bij de aflevering van de auto. Bij de eerstvolgende belastingaangifte kunt u de btw weer terugvorderen. Ook komt u bij ons niet voor verrassingen te staan; u lost maandelijks een vast bedrag af aan aflossing en rente, zonder de btw. Het maandbedrag blijft dus altijd hetzelfde!