juli 12, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Incompany training: ruimte voor ontwikkeling voor het personeel

Incompany training: ruimte voor ontwikkeling voor het personeel! In dit artikel zullen we je daar alles over vertellen. Ben jij ook benieuwd naar dergelijke trainingen? Of zijn er wellicht andere redenen om deze informatie te gaan lezen? Wat jouw (beweeg)reden ook is, je doet hieronder alle informatie op die jij nodig hebt!

Gun jij je werknemers de kans om zich beter te ontwikkelen zowel op persoonlijk als werkgebied? Dan is een incompany training misschien voor jou en je werknemers wel de ideale oplossing. Hiermee profiteert niet alleen de werknemer zelf van de ontwikkelen, maar ook jij als werkgever. Incompanytrainer biedt verschillende trainingen aan om je werknemers zichzelf te laten ontwikkelen en daarmee beter te presteren. Dit kan zorgen voor veel inzichten en daarmee een prettige werksfeer op de werkvloer. De trainingen worden gegeven door gespecialiseerde trainers, waardoor de kwaliteit wordt gewaarborgd.

Hoe laat jij je organisatie verder groeien?

Door je personeel diverse trainingen aan te bieden, zal je niet alleen het personeel zelf, maar ook de organisatie verder groeien. Op basis van verschillende categorieën heb jij de mogelijkheid om je personeel trainingen aan te bieden. Zie jij dat de communicatie op de werkvloer nog wel wat beter ontwikkelt kan worden, of mag er nog wel wat meer aandacht besteed worden aan teambuilding? Jij kan als werkgever wellicht het beste inschatten over waar er voor jou als werkgever, en je team nog meer uitgehaald kan worden, maar misschien kun je dit ook eens aan je personeel vragen. Ga eens met hen in overleg waar zij zich nog meer in willen ontwikkelen en wat zij nodig hebben. Op deze manier zal het personeel er misschien sneller voor openstaan om zichzelf te ontwikkelen en mee te werken aan één van onze leuke incompany trainingen. Het is namelijk voor niemand te laat om zichzelf te ontwikkelen. Het is dan ook een leerzaam project, waarbij niet alleen je werknemers er veel uit zullen halen, maar ook jij als werkgever. Een win-win situatie dus.

Beter presteren door actief leren met een incompany training

Tijdens de incompany training wordt vooral ‘actief leren’ toegepast. Hiermee zullen de deelnemer veel bezig zijn. Door een actieve vorm van trainingen toe te passen, zal er al snel ruimte zijn om inzichten te krijgen en de opgedane kennis in de praktijk toe te passen. De deelnemers gaan aan de slag met opdrachten, games en rollenspellen. Er worden meer dan 50 verschillende trainingen aangeboden om werknemers te trainen op verschillende gebieden. Hierbij kan het gaan om trainingen waarbij er wordt geleerd om feedback te geven en te ontvangen, kracht van lichaamstaal te herkennen en mentale veerkracht te ontwikkelen. Merk jij bijvoorbeeld dat het personeel het lastig vindt om feedback aan elkaar te geven of te ontvangen? Of zie je dat het personeel wel wat meer rust kan gebruiken? De trainingen zullen hier veel waarde aan hechten, zodat het personeel meer met elkaar kan communiceren en meer rust weet te vinden en te behouden tijdens het werk. Weten welk type incompany training er verder wordt aangeboden? Bekijk dan snel het ruime aanbod van de incompany training op www.incompanytrainer.nl.