juli 12, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Ledlampen geschikt voor iedere ruimte

philips-ledtube-value-conventioneel-vsa_phimstledtubevle-20Bij ons op in het bedrijf proberen we dagelijks op het energieverbruik te letten, jammer genoeg werkt er niet iedereen altijd aan mee. Toch wil ik met het gebruik van Ledlampen er meer voor gaan zorgen zodat we hierop kunnen besparen. Nadat we dit besluit hebben laten vallen is het echte werk pas begonnen, de zoektocht naar de lampen. We wilde er wel voor zorgen dat de lampen er een geruime tijd in konden blijven zitten, maar ook dat ze genoeg licht produceren om werkzaam te blijven. Het gaat er immers om dat veiligheid op de werkvloer het belangrijkste is, daar wilde we absoluut niet van afwijken. Diversiteit aan lampen gevonden in de winkel maar niet de goede informatie erbij gekregen waarmee wij deze garantie hoog konden houden.

Op het internet ruime keuze aan lampen gevonden.

philips-ledspot-lv-mr16-7-35w-(master)_ledlv7-35-20

Eigenlijk hoefde ik er niet lang naar te zoeken, bij het bekijken van het internet kwam ik terecht op de website van Lamp Direct en heb daar zonder meer mijn Ledlampen besteld die we nodig hadden op de werkvloer. Goede verlichting waarmee we toch energie mee konden besparen, we willen immers ook meedenken met het milieu. Ik hoefde me geen zorgen te maken bij het bestellen op het internet aangezien we er al vaker wat besteld hebben. Na mijn bestelling heb ik enkele dagen moeten wachten tot het bij mij thuis bezorgd werd, dit scheelt voor vele enorm veel tijd!philips-ledspot-lv-mr16-6.5-35w-(master)_ledlv6.5-35-20