juni 20, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Met Cloud Hosting maakt alles eenvoudig

Stopping-Zero-Day-Exploits--For-Dummies_620x120De aarde is door cloud hosting, beschikbaarheid van big data en pc’s volledig anders dan vroeger. Cliënten en ook vakmensen geloven bij snelle analyse van gegevens uit zowel eigen als externe bronnen bijv. nog best vaak aan moeilijke, hardware intensieve en hierdoor peperdure projecten.

Realiteit Cloud Analytics

De realiteit is dat deze technologie met een aantal kliks voor ieder persoon toegankelijk is. Door social media, echter ook door het feit dat op steeds grotere schaal organisaties hun gegevens online beschikbaar maken, is het steeds eenvoudiger om iets met al die smart data te doen.

Predictive Analysesmobile-sec

Een luchthaven verneemt bijvoorbeeld op basis van bluetooth-gegevens exact waar passagiers zijn, heeft alle informatie van vliegmaatschappijen, van de parkeergarage, etc. Het koppelen van al deze data maakt het mogelijk om voorspellende analyses rond reizigers te creëren of andere leuke zaken te ondernemen. Financiële  bedrijven kunnen op basis van interne en externe data goede risicoafwegingen creëren. Het strakke is dat de voor deze benodigde technologie heden ten dage in de cloud beschikbaar is.

IBM Bluemixnetwork-virtual

Een platform als IBM Bluemix, maakt het mogelijk om op basis van een abonnement cloud analyses te draaien of andere programma’s te ontwikkelen. Systemen worden daarbij zo intelligent, dat de basis en structuur van gegevens er nauwelijks meer toe doet. Zelfs uit een willekeurige spreadsheet kan een systeem nog nuttige dingen halen, en weer koppelen met eigen data zodat de vergaarde info steeds meer wordt. Eveneens zijn er volop frisse big data oplossingen in de cloud te maken.

Voor meer info over Cloud Computing Belgie.