juni 20, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Mooie, nieuwe website laten maken door VrijdagOnline

Nieuwe websiteWil jij een nieuwe website laten maken voor een scherp tarief? Maak dan kennis met VrijdagOnline! Zij zijn enorm professioneel en zetten net een stapje extra om een mooie website voor jou neer te zetten. Daarnaast zijn ze ook nog een hartstikke snel want binnen een week had ik al een conceptversie binnen!

 

Nieuwe websiteNieuwe website laten maken?

 

Het is voor iedere ondernemer natuurlijk heel belangrijk om een goed werkende website te hebben. Daarnaast moet je ook rekening houden met andere aspecten, bijvoorbeeld de vindbaarheid en het ontwerp van je website. Ik heb mijn eigen massagesalon en dus heel weinig tijd voor online marketing zaken. Ik had wel een website maar deze was erg verouderd en werkte ook niet op mobiele apparaten. Daarom was ik heel blij dat ik het maken van een nieuwe website kon overlaten aan een professional. VrijdagOnline maakt voor jou een compleet nieuwe website die direct goed vindbaar is. Ook kun je deze statistieken heel eenvoudig zelf inzien via een Google Analytics koppeling. Daarnaast vind ik het ook prettig dat mijn nieuwe website is gemaakt in een eenvoudig systeem. Hiermee kun je zelf ook gemakkelijk en snel wijzigingen doorvoeren op je site. Hierdoor hoef je niet voor elke kleine tekstuele wijziging om hulp te vragen.

 

Voordelig all-in pakket

 

VrijdagOnline maakt voor jou een website voor een scherp tarief. Dit is een all-in prijs die je eenmalig betaalt. Dit is erg fijn wanneer je een kleiner budget hebt maar toch graag een mooie, functionele website wilt. Uiteraard kun je een prachtige website verwachten die makkelijk te beheren is en de nodige functionaliteiten heeft. VrijdagOnline heeft al talloze klanten tevreden gesteld met een nieuwe website en ik ben er daar één van! Daarom kan ik van harte aanraden om eens contact op te nemen om te kijken wat ze voor jou kunnen betekenen.