juni 12, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Opleiding administratief medewerker was erg leuk

administratief medewerker

De afgelopen jaren heb ik mij veelal gericht op de opleiding administratief medewerker. Inmiddels heb ik die afgerond en kan ik in het werkveld aan de slag! Natuurlijk wil ik jullie meer vertellen over de studie die ik gedaan heb, omdat dit erg leuk was. Tijdens deze studie heb ik namelijk niet alleen erg veel geleerd, ook heb ik veel nieuwe mensen leren kennen die ik inmiddels goede vrienden kan noemen. Over de opleiding administratief medewerker ben ik erg tevreden, omdat wij super goede lessen hebben gevolgd. De docenten waren stuk voor stuk intelligente en boeiende mensen waar ik het ook erg goed mee kon vinden. Zij zorgden er altijd voor dat iedereen bij was met het werk dat gedaan moest worden maar ook iedereen op 1 lijn zat met de stof die wij aan het leren waren. Zo wisten zij zeker dat wij alles begrepen en zo wisten wij weer zeker dat wij de tussentijdse toetsen ook zouden kunnen halen. Dat was ideaal natuurlijk!
administratief medewerker

Leuke uitdaging

In mijn omgeving heb ik geleerd dat leren niet voor iedereen is weggelegd. De ene krijgt al een allergische reactie bij het woord studie, de ander wil juist altijd blijven leren. Ik ben zo iemand die ook continu wilt blijven leren en daarom ben ik erg blij dat ik de opleiding administratief medewerker heb gevolgd. Hier heb ik de rest van mijn carriere wat aan en nu kan ik mij tijdens het werken ook richten op het verbreden van mijn kennis.

 

administratief medewerker