juni 20, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Optimaliseer je website en kom bovenaan Google

Linkbuilding

Wat doe je wanneer je op zoek bent naar een website, product of dienst? Maar je weet zo even geen directe website hiervoor? Je gebruikt natuurlijk Google. Het zal dan ook vast geen geheim voor je zijn dat wanneer je bovenaan in Google staat, dit enorm waardevol is voor je bedrijf. Je wilt dan ook het liefst bovenaan Google komen. Maar hoe kom ik bovenaan in Google? Zal je jezelf mogelijk afvragen. Die vraag gaan we in dit artikel beantwoorden!

Zo optimaliseer je jouw website

hoe kom ik bovenaan in google

Het optimaliseren van je website voor Google kan op veel manieren. Maar je moet ervoor zorgen dat het geheel geoptimaliseerd is. Er zijn meer dan 200 factoren bekend, welke bepalen of je bovenaan in Google zal komen. Maar maak je niet druk. Deze hoef je absoluut niet allemaal uit je hoofd te kennen. Het is echter belangrijk om te weten wat de drie belangrijkste factoren zijn. Dit zijn namelijk ten eerste de links naar jouw website. Dit is een externe factor en heeft dus niet direct iets met je website te maken. Je dient er hierbij voor te zorgen dat zoveel mogelijk websites naar je gaan linken. Bij voorkeur websites die relevant zijn en zelf ook weer veel links hebben. 

SEO

Daarnaast zijn de technische factoren belangrijk. Dit wil zeggen hoe je website op het gebied van code in elkaar zit. En hoe snel je website laadt. Ten slotte is de content op je website belangrijk. Staan er veel nuttige teksten op je website? Vindt de zoeker in Google waarnaar die op zoek is? Google kan zien of men waarde uit je website haalt. En is dit niet het geval? Dan zal je dit merken met slechtere resultaten in Google.