juni 20, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Oude pallets over? dit kun je ermee doen 

Gemakkelijk oude gebruikte pallets kwijtraken aan een bedrijf zoals Palletcentrale.nl, is een prima optie om te overwegen voor gebruikte pallets. Pallets zijn redelijk waardevast waardoor voor de overgebleven exemplaren nog flink wat te krijgen is. Een grote voorraad pallets achter houden met het idee dat ze ooit nog wel gebruikt gaan worden heeft dus helemaal geen zin. Die opslag is zeker niet goedkoop. Het enige puntje van aandacht is dat als er pallets bij je opgehaald moeten worden je zelf voor de heftruck moet zorgen. Voor een groot aantal pallets is deze natuurlijk wel te regelen. Dan wil je die moeite wel doen. Maar voor een paar pallets is het misschien beter dan wat andere opties te overwegen. 

Alternatief pallet gebruik 

Oude pallets verkopen is niet de enige optie die er is. Pallets in de inrichting van het huis zijn helemaal in. Pallets worden tegenwoordig soms ook gebruikt om bedden of banken van te maken. Het pallet bed is eenvoudig, tenminste als er wordt gekozen voor de variant met een aantal pallets waar een matras op gelegd wordt. Is dit te simpel en wil je iets ingewikkelds dan gaat er meer tijd in zitten, of moet je toch maar gewoon je pallets verkopen en een bed aanschaf in de woonwinkel dat je wel bevalt. Pallets zijn eigenlijk wel te gebruiken voor alle mogelijke meubels waar een groot houten vlak onderdeel is van het object. Denk bijvoorbeeld aan tafelbladen of bankjes. 

Zonde om weg te doen

Het is goed te onthouden dat er naast de gebruikelijke manier om pallets te gebruiken er zat andere bestemmingen voor pallets zijn. Pallets terecht laten komen op een afvalberg is zonde en bovendien verspilling. Er zou zelfs nog iemand komen om ze te halen als ze gratis op een tweedehands website zouden worden gezet. Dan is het natuurlijk wel handig erbij te zetten wie de heftruck moet meenemen.