juni 12, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Suit up Now heb ik hem aangeraden

Ik heb een goede tip die ik wil delen over de bedrijfskleding van Suit up Now en met name de horecakleding. Een hele goede vriend van mij zit ook in de onderneming en wij sparren graag samen over het ondernemen. Ondanks dat ik in een totaal andere branche zit kunnen wij toch soms goede tips met elkaar uitwisselen. Nadat deze vriend met zijn horeca een totale metamorfose is heeft ondergaan, is het nu ook tijd om de bedrijfskleding hier op aan te passen. En daar heb ik hem mee kunnen helpen.

Zij ontvangen veel complimenten over de kleding

Het adres, Suit up Now is zeker om de horecakleding aan te raden vertelde ik hem en ik liet direct een aantal voorbeelden van de site zien. Hij was direct erg enthousiast hierover en hij besloot een afspraak te maken. Toen de drie concepten werden getoond heeft hij mij opgebeld of ik hierin mijn mening wilde geven. Eigenlijk waren twee van de drie voorbeelden echt perfect. En daarom werden er wat collega’s bijgehaald en is aan de hand van stemmen de keuze definitief bepaald. Toen de productie klaar was en ik samen met een vriendin besloot om eens te gaan eten in het restaurant van mijn vriend, zag ik direct het verschil van de horecakleding die zij droegen. Wat een goede uitstraling! En ik hoorde dat zij alleen maar complimenten ontvangen door de klanten. En dat zegt natuurlijk al genoeg!