juni 12, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Terecht Reclamedeal gevonden

vlaggenVrienden van ons zijn dagelijks druk in de weer om goede reclame voor bedrijven te maken. Ik had nooit geweten dat het mogelijk is om dit door een extern bedrijf te laten doen tot het moment gekomen is dat ik dit zelf nodig had. Bij Reclamedeal had ik al wel vaker iets besteld qua reclame en deze keer wilde ik het ook weer bij hun neerleggen. Bij het bekijken van hun website viel mij gelijk op dat hun veel meer doen als alleen stickers bedrukken. Van een vlag tot zelfs een spandoek is er te vinden bij hun, zelfs in de kosten zijn ze voordeliger als dat ik elders gezien heb. Ik had alleen nooit geweten dat je zelfs een vlag kan krijgen om reclame op te bedrukken. Hier had ik wel oren naar en heb gekeken wat de totale kosten ervoor zijn, dit viel overigens erg mee waardoor ik het niet kon laten om te bestellen.frame_damwand1

Prachtige spandoek!

Bij binnenkomst van mijn bestelling kon ik het niet laten om direct te kijken. Uit enthousiasme heb ik alles praktisch losgetrokken om de spandoek te bekijken. Mijn mond viel werkelijk open van verbazing! De spandoek was het mooiste wat ik ooit gezien heb, deze spandoek is enorm stevig en de kleuren zijn nog steeds erg mooi gebleven. Ik weet zeker dat ik vaker bij hun zou bestellen! Vrienden van mij bestellen onderhand ook al bij hun.

stickers