juni 20, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Tip voor een goede en voordelige telefoonwinkel in Arnhem

LOGO-MyPhone-Arnhem

Ben je op zoek naar telefoonwinkel Arnhem om een goede telefoon winkel in Arnhem te vinden waarbij je jouw telefoon voor een voordelige prijs kan laten repareren?  Dan raad ik je aan om eens een kijkje nemen op de website van Myphone Arnhem. 

reparatie

NO FIX, NO FEE

Toen ik zelf op het internet op zoek ging naar telefoonwinkel Arnhem kreeg ik zeer veel zoekresultaten van veel verschillende telefoons winkels in Arnhem. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Myphone mij het meeste aan. De website van deze telefoons zaak is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf deskundige monteurs in dienst heeft waardoor zij een NO FIX, NO PAY service aanbieden. Ook staat er op de website vermeld dat je 6 tot 12 maanden garantie zult ontvangen op de onderdelen die er tijdens een reparatie vervangen worden. Dit sprak mij persoonlijk erg aan waardoor ik besloot om een bezoek aan de winkel te brengen. 

Zeer snel en vriendelijk geholpen door een van de deskundige monteurs

In de winkel weer dik erg vriendelijk en zeer uitgebreid geholpen door een van de monteurs van het bedrijf. Mijn telefoon was erg snel en voor een zeer voordelige prijs gerepareerd. Daarom ben ik zowel super tevreden over het bedrijf als over de service.