juni 20, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Werova is specialist in dakdoorvoeren!

Ben jij op zoek naar een ideale oplossing voor jouw dak? Werova is specialist in dakdoorvoeren! Werova is een bedrijf dat allerlei onderdelen levert op het gebied van dakdoorvoeren. Zij hebben ons uitstekend geholpen. In deze blogpost lees je onze ervaring.

 

Op zoek naar dakdoorvoeren

 

Werova is specialist in dakdoorvoerenBij een verbouwing van ons huis besloten we ook onze dak te laten renoveren. Om dit te kunnen doen waren een aantal onderdelen nodig, waaronder dakdoorvoeren. We waren dus op zoek naar een specialist in dakdoorvoeren. Een kennis van ons wees ons op Werova en vertelde ons; Werova is specialist in dakdoorvoeren. Na een kijkje genomen te hebben op de website waren we overtuigd en besloten we met Werova in zee te gaan. Wat ons erg aansprak is het feit dat zij dakdoorvoeren standaard leveren met folie, hierdoor konden we erop vertrouwen dat de doorvoer makkelijk, goed en waterdicht verwerkt kan worden. De specialisten van Werova konden ons goed adviseren over welke folies en soorten kunststoffen het beste samengaan, dit stelden we zeer op prijs.

 

Een duurzame en hoogwaardige dakdoorvoer

Werova is specialist in dakdoorvoeren

Je kunt bij Werova terecht voor diverse dakdoorvoeren. Het assortiment bestaat uit vijf productgroepen en je hebt daarbij keuze uit verschillende materialen: PVC, TPO, FPO, TPE en EPDM. In principe leveren ze altijd met folie, maar mocht je dakdoorvoeren willen zonder folie, dan is dit ook bespreekbaar. We kregen onze dakdoorvoeren snel binnen. Het enige wat we moesten doen is het plaatsen ervan. Dit deden we volgens het voorschrift om er zeker van te zijn een hoogwaardige en duurzame dakdoorvoer te krijgen. Ze hadden ons van te voren verteld dat dit erg belangrijk is wanneer je kans op lekkages en het loslaten van folie en kunststof dakdoorvoer wilt vermijden.