juni 12, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Zeecontainer kopen?

Wilt u snel en gemakkelijk een nieuwe zeecontainer kopen? Bij BD Containers bieden wij de optie aan om zowel nieuwe als gebruikte zeecontainers aan te schaffen. Zeecontainers hebben veel verschillende functies, en kunnen op veel verschillende branches worden ingezet. Bij BD Containers kan u gemakkelijk kiezen tussen het huren van een zeecontainer, zowel als de aankoop van een. Bekijk nu snel de opties of onze pagina die laat zien waar onze zeecontainers eerder voor gebruikt zijn. Ons team designers staat klaar om uw container zo aan te passen dat deze volledig voldoet aan uw functie. Denk bijvoorbeeld aan een bouwkeet of mobiele werkplaats. 

BD Containers: Voor uw zeecontainer

Bij BD Containers zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van zeecontainers. Omdat zeecontainers veel verschillende gebruiksmogelijkheden hebben naast transport, worden deze door veel bedrijven aangeschaft. Bij BD containers bieden wij zelfs de optie om uw zeecontainer te modificeren, door bijvoorbeeld ramen deuren wekbanken stellingen of ventilatieroosters te plaatsen. Ons ontwerpteam staat klaar voor uw ideeën, en helpt graag met deze transformeren tot het echte leven. Neem nu snel contact op, en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen. 

Wilt u een oude zeecontainer inruilen? Dan kan u tot 30% inruilkorting ontvangen op een nieuwe container, zowel huur als aankoop! Onze transportdienst haalt de container op en plaatst direct een nieuwe container als dit nodig is. Bent u benieuwd wat uw oude container oplevert? Stuur dan foto’s per mail of WhatsApp en ontvang direct een vrijblijvende offerte.

Een nieuwe container kopen heeft voordelen:

  • De container moet er netjes uit zien bij bijvoorbeeld evenementen
  • De container moet exact de juiste kleurstelling hebben
  • De container is 5 jaar lang voorzien van een CSC-keurmerk. Een gebruikte container moet elk jaar opnieuw worden gekeurd. 

Daarnaast heeft een gebruikte container ook voordelen:

  • Dit is voordeliger dan een nieuwe container
  • De container wordt hoofzakelijk gebruikt voor verschepen van goederen 
  • Stelt u minder eisen aan de visuele waarden?  De container is volledig geschikt voor transport en andere zaken, maar is wel eerder gebruikt.

Daarnaast bestaat ook de optie om een container te huren. Via onze vergelijkingstool kan u gemakkelijk de keuze maken tussen het huren of aanschaffen van een container. 

Zeecontainer kopen bij BD containers

Wilt u goedkoop en gemakkelijk een container kopen? Dat kan via BD containers! Bekijk snel onze voorraad aan containers, en vind de juiste die bij uw toepassing past. Daarnaast staat ons design team klaar voor u om een container aan te passen geheel naar uw wensen! U kan zowel kiezen als voor een container kopen, als voor een huren. Daarnaast is er ook nog de optie voor een nieuwe container of een gebruikte! 

Binnen al 4 uur wordt de container geleverd bij uw adres. Indien u deze wilt modificeren kan langer duren. Wij leveren snel en persoonlijk contact, en onze containers zijn gecertificeerd met ISO en CSC. Een scherp prijsje, voor een mooie container. U krijgt binnen een uur een vrijblijvende offerte bij een aanvraag via onze website. Wacht niet langer, en bekijk snel de opties. Een zeecontainer kopen doet u veilig, gemakkelijk en goedkoop bij BD containers!