juni 12, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Zeer goed geholpen door de financieel adviseur in Almere

Ben je op zoek naar een goede financieel adviseur Almere, zoek dan niet verder en lees onderstaande blog. Als eigenaar van een startende onderneming ben ik erachter gekomen hoe belangrijk het is om je financiële zaken op orde te hebben. Zo kreeg ik van de belasting een naheffing om geld terug te betalen. Schijnbaar had ik mijn gegevens niet goed doorgegeven en was hierdoor een misverstand ontstaan. Wat ik ook deed het lukte mij niet om het verschil op te sporen. In mijn ogen leek ik alles correct te hebben ingevuld.  financieel adviseur Almere

 

Zeer professioneel advies gekregen

 

Zonder de hulp van de financieel adviseur in Almere was ik nu nog steeds aan het zoeken naar een naald in de hooiberg. Het lukte mij niet om uit te vinden waarom ik zoveel geld moest terug betalen aan de belasting. De adviseur had binnen een half uur al in de gaten waar het probleem zat, ik was ergens een komma vergeten.

Voortaan heb ik mijn hele boekhouding maar uit handen gegeven aan de financieel adviseur, zo voorkom ik dit soort fouten in mijn boekhouding.

Via de site kan je precies de tarieven zien voor hulp en eventueel kan je door middel van het contactformulier ook een afspraak maken voor hulp.