juni 20, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Energie met oog voor detail

Gazprom Energy is een jong Nederlands bedrijf wat zich richt op het leveren van gas en energie zakelijk aan MKB en ZZP bedrijven. Het bedrijf onderscheidt zich van andere energieleveranciers door een zeer goede en laagdrempelige klantenservice. Als klant van Gazprom Energy kun je er dan ook altijd op rekenen dat er naar je geluisterd wordt. Hoe kun je anders weten wat een zakelijke klant echt nodig heeft? Gazprom Energy wil een persoonlijke relatie met haar klanten en weten wat er speelt binnen hun onderneming. Zo kan Gazprom Energy ervoor zorgen dat elke klant tevreden is.

 

Een betrouwbaar product, een stabiele prijs

Je vraagt je misschien af of deze klantvriendelijkheid en oog voor detail niet ten koste gaat van het product? Daar kunnen we kort over zijn. Gazprom Energy maakt deel uit van het wereldwijde Gazprom. Daarom is het bedrijf, misschien wel meer dan haar concurrenten, in staat tot het aanbieden van een goed product tegen een prijs die je beslist zal verrassen. En natuurlijk kan het ook de continuïteit en stabiliteit van zowel het product als de prijs garanderen.

 

Duurzame energie

Een ander positief aspect van het werken onder de paraplu van zo’n wereldspeler is dat men over de middelen beschikt om een duurzaam product te leveren. Men probeert door innovatie een steeds schonere en betere energie zakelijk leveren waar jij met een gerust hart gebruik van kunt maken. Het motto van Gazprom Energy is niet voor niets: People, Planet en Profit.

 

Hoe ziet energie zakelijk van Gazprom Energy eruit?

Gazprom Energy streeft er naar om een betrouwbaar product te leveren tegen een stabiele prijs. Dus geen onaangename verrassingen achteraf. Alle energieproducten kenmerken zich dan ook door zekerheid en scherpe, concurrerende prijzen. Voor meer informatie hierover kun je altijd contact opnemen met de werknemers van Gazprom Energy, zij zullen je graag te woord staan.