juni 12, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Herdenk jouw dierbare met een sieraad van de Assieraden Shop

ashanger

In een ashanger kun je een kleine hoeveelheid as van een dierbare bewaren, zodat je deze persoon altijd dicht bij je kunt dragen. Iedereen gaat natuurlijk op zijn of haar eigen manier om met het verlies van een dierbare. Sommige mensen vinden het een fijn en geruststellend idee wanneer de dierbare altijd dichtbij ze is. Er zijn verschillende soorten sieraden waar je as in kunt verwerken. Een ashanger is een soort bedel die aan een ketting wordt bevestigd. In de hanger wordt vervolgens een beetje as gestopt, of dit kun je zelf doen. 

ashanger

Soorten hangers

Er zijn allerlei soorten hangers om uit te kiezen. Veel mensen vinden het idee van een cirkel erg mooi, omdat het staat voor the circle of life. Wellicht spreekt een hartje, buisje, sterretje of een andere vorm je meer aan. Ook dat is allemaal mogelijk. Je kunt zelfs een hanger laten graveren met bijvoorbeeld de initialen of de geboortedatum van de dierbare. 

Geheel naar wens bestellen


Naast een ketting met een hanger, zijn er nog meer soorten assieraden. Deze kun je online bestellen bij de Assieraden Shop. Op hun website vind je bijvoorbeeld kettingen en armbanden, maar ook verschillende soorten urnen. De sieraden zullen niet verkleuren, want ze worden gemaakt van roestvrij staal, 925 Sterling zilver of goud. Als je een sieraad wil laten graveren, zal dit worden gedaan door een edelsmid.