juni 23, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Hoe kun je goede backlinks kopen?

Backlinks kopen om op die manier klanten naar jouw eigen website te kunnen lokken is tegenwoordig een doodnormale zaak. Je kunt natuurlijk als bedrijf hopen dat een ander bedrijf automatisch een link naar jouw website zal aanbrengen op hun site maar dit blijkt in de praktijk niet vaak voor te komen.

Kies een algemene site

Om die reden kiezen veel ondernemers ervoor backlinks te kopen. Een backlink is niets meer dan een verwijzing naar jouw website op een andere site. Als je ervoor kiest dit te doen op een algemene site die dagelijks door veel mensen bekeken wordt maak je zeker kans dat mensen de link naar jouw bedrijf ook zien en wellicht aanklikken omdat ze graag willen weten wat erachter zit.

Kies een wat minder drukbezochte site

Kies je echter voor een wat minder drukbezochte website om een backlink op te laten plaatsen maar die wel gerelateerd is aan die van jou dan trek je juist de mensen aan die interesse hebben in jouw producten. Als jij een bepaald product maakt of verkoopt dat te maken heeft met de producten die aangeboden worden op de website waarop jij een backlink laat zetten krijg je met minder kijkers te maken maar wel met potentiele klanten omdat ze belangstelling hebben voor deze producten en alles wat ermee te maken heeft.

Ranking wordt beter

Het plaatsen van een backlink is niet alleen bedoeld om meer mensen naar je website te lokken maar betekent ook een hogere ranking bij zoekmachines. Als je bij een zoekmachine zoals Google hoger in de rij komt te staan zullen mensen sneller geneigd zijn jouw site aan te klikken.

Ook voor een ander bedrijf

Als bedrijf kun jij een backlink laten plaatsen bij een ander maar andersom kan natuurlijk ook. Als een ander bedrijf een backlink op jouw site laat zetten betekent dit dat zij sneller aangeklikt kunnen worden maar het levert inkomsten op voor jouw bedrijf want voor een backlink wordt ook betaald.