juni 20, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Incassobureau no cure no pay heeft snel voor mijn geld gezorgd

bill Een tijdje terug had ik last van een klant die niet wilde betalen, dankzij incassobureau no cure no pay heb ik dit openstaande bedrag toch snel weten te ontvangen. Voor veel ondernemers in deze tijd gaat het steeds moeilijker, dit komt mede doordat het slecht gaat met de economie en je ziet dus de laatste tijd dat steeds meer consumenten dingen kopen die ze niet kunnen betalen en dit zelfs op afbetaling en dergelijken. Hierdoor heb ik verschillende keren last gehad van wanbetalers, dit is erg vervelend omdat ik dan een product of dienst lever en hier niet voor betaald krijg en het is natuurlijk geen vrijwilligers werk wat ik lever dus ik krijg hier liever wel betaald voor.

Gelukkig was de oplossing dichtbijbill2

Hbill1et ging om een redelijk groot bedrag wat openstond en ik had dit al eerder gehad alleen toen moest ik de deurwaarders zelfs betalen voor dat ik het geld al had, dat is natuurlijk vervelend en al helemaal als het ze dan niet lukt om het geld terug te halen. Bij incassobureau no cure no pay heb ik hier helemaal geen last van gehad omdat je ze pas hoeft te betalen als ze daadwerkelijk actie hebben ondernomen en het geld weer in mijn eigen laatje lag, dat is natuurlijk de perfecte manier van zaken doen.