juni 12, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Superblij met no cure no pay incasso

no cure no pay incassoSommige bedrijven doen aan no cure no pay, maar dat een incassobureau dat ook deed wist ik niet. Op Google was ik opzoek naar een incassobureau. Ik kwam toen terecht op de website van Bill incasso. Daar stond een stukje over no cure no pay incasso. Dat betekent dat als ze het niet voor elkaar krijgen je ook niks hoeft te betalen. Het is erg fijn als een bedrijf daaraan doet. Het zegt ook iets voor het bedrijf. Het komt over van wij krijgen het toch wel voor elkaar. Je kan daaruit opmaken dat ze zeer zelfverzekerd zijn en ook veel ervaring zullen hebben. Ik heb toen contact met ze opgenomen en mijn probleem uitgelegd.

Perfecte service. incasso

Nadat we telefonisch contact hadden zijn ze gelijk aan de slag gegaan. Je kon merken dat ze jouw probleem zeer serieus nemen. Ze willen je zo snel mogelijk helpen en zo goed mogelijk. Ik word continue op de hoogte gehouden. Binnen een week hadden ze alles al voor elkaar en kreeg ik eindelijk mijn geld terug. Het bedrijf heeft mij uitstekend geholpen. Het is daarom ook zeker een aanrader om aan no cure no pay incasso te doen. Op de website staat meer informatie over hoe het in zijn werking gaat.