juni 23, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Innovatiebox voor iedere ondernemer

4-vision

U komt in aanmerking voor de Innovatiebox wanneer uw onderneming een innovatie heeft gedaan waarmee u voordeel hebt behaald. Ook kunt u aanspraak maken op de innovatiebox wanneer deze innovatie tot stand is gekomen met WBSO. Wist u dit al? Of heeft u geen idee wat de innovatiebox is? Dat zou zonde zijn, want wanneer u innoveert is er een grote kans dat u in aanmerking komt. En dat betekent dat deze fiscale regeling 80% van uw winst uit innovaties vrijmaakt.

Methodes om voordeel vast te stellen

Er zijn diverse stappen om te bekijken of u in aanmerking komt voor de innovatiebox. Laat een specialist langskomen om een beeld te schetsen van uw situatie en aan de hand daarvan een inschatting te maken. Stel zelf een verzoek op of laat een verzoek opstellen voor de Belastingdienst over de vaststelling van de innovatiewinst. Bespreek het plan met de belastingdienst en leg afspraken vast in een overeenkomst. De uitkomst van dit overleg wordt verwerkt in de aangifte vennootschapsbelasting. Het is begrijpelijk als u liever een professional in de arm neemt om samen deze stappen te doorlopen. Experts zijn namelijk dagelijks met dergelijke aanvragen bezig en weten precies hoe het proces in zijn werk gaat.

Maak kennis met 4-Vision

Wanneer u op zoek bent naar hulp voor uw aanvraag op de innovatiebox, dan kunnen wij de hulp van Accountancy- en belastingkantoor 4-Vision aanraden. Deze fiscalisten hebben in hun loopbaan al veel succesvolle innovatiebox afspraken gemaakt met de Belastingdienst. Tevens hebben zij goede contacten bij de Belastingdienst. Dat kan een voordeel zijn bij de afspraak die u kunt maken. De kosten van een innovatiebox aanvraag zijn vaak afhankelijk van de complexiteit van de onderneming en de innovaties. U ontvangt altijd een offerte op maat. 4 Vision werkt zowel met vaste prijzen, op basis van een uurtarief als op basis van no-cure/no-pay met een succesfee. Bij een succesfee hanteren zij altijd een maximum bedrag.

4-vision