juni 12, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Met alle collega’s naar de dansschool Utrecht

Wij gaan vanavond met onze collega’s naar dansschool Utrecht. Dit heeft onze baas verzonnen en wil op zo een manier een hechtere band onderling krijgen. De eerste reactie van iedereen was best wel negatief, maar toen wij eenmaal binnen waren zat de stemming er al snel in. Tijdens deze teambuilding hebben wij de kneepjes van de Balfolk geleerd. Dit is een dansvorm die bestaat uit een verzameling West-Europese dansen. Het belangrijkste hieraan is dat je met koppels danst. Dus het kan zomaar dat je teamleider jou ten dans vraagt. Iedereen heeft enorm zijn best gedaan om de dansen onder de knie te krijgen.  dansschool Utrecht

Leuke teambuilding

 

Ondanks iedereen zijn twijfels had over het teamuitje, hoor ik nu verschillende mensen vragen wanneer wij weer naar de dansschool in Utrecht gaan. Nadat wij eerst een introductieles hebben gehad en hier zeer over te spreken waren hebben wij ons opgegeven voor meerdere lessen. Had ik destijds toen niet meegedaan aan het teamuitje, dan had ik dit allemaal moeten missen. 

 

Wil je ook lekker kunnen swingen op de dansvloer, kijk dan eens op de site van Louise Marius. Hier kan je lezen welke mogelijkheden er nog meer zijn om lekker los te kunnen gaan op een dansvloer.