juni 16, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Online je vertaalopdracht volgen

Alles gaat tegenwoordig makkelijker omdat je veel online kunt doen en zo is het ook mogelijk om de status van je vertaling online te volgen. Dit is een dienst dat de meeste vertaalbureaus in Amsterdam aanbieden.

Account aanmaken

De eerste stap is het aanmaken van een account met al je gegevens en daarna kun je meteen aan de slag. Je uploadt de document of documenten die je wil vertalen en geeft daarbij de talen aan. Je krijgt dan binnen een korte tijd een offerte voor de vertaalopdracht van het vertaalbureau Amsterdam. Als je akkoord gaat kun je de status van je vertaling volgen van het begin tot eind.

Opdracht klaar gemeld

Vanaf het moment dat ze aan de slag gaan kun je de status van je vertaling volgen. Eerst gaan ze op zoek naar de juiste vertaler voor de opdracht en bieden de opdracht aan. Daarna gaat de vertaler aan de slag en je kunt ook de status hiervan is. Als de vertaling klaar is gaat er nog een tweede persoon alles goed doorlezen zodat de vertaling perfect is. Zo ben je er zeker van dat de vertaling 100% klopt en er geen fouten in zitten. Na deze stap wordt de opdracht klaar gemeld en krijg je ook een email van het vertaalbureau Amsterdam.