juni 12, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Online simpel Ethereum kopen

Bij Bitvavo heb je momenteel de mogelijkheid om meer dan 10 verschillende cryptocurrencies makkelijk aan te schaffen door veilig te betalen met iDEAL. Hieronder zie je alle beschikbare cryptomunten die aangeboden worden bij Bitvavo.

Het is mogelijk om met euro’s, Bitcoin of Litecoin naar Bitvavo over te maken. Je kunt euro’s storten via iDEAL of door een bankoverschrijving, wat maximaal 1 werkdag duurt. Bij Bitvavo is het altijd mogelijk om je gekochte crypto om te ruilen of te verkopen voor euro’s of andere currency.


Bitvavo staat er om bekend dat je zonder enige technische rompslomp digitale valuta kopen. Het registreren is eenvoudig en binnen enkele minuten kun je al je eigen cryptocurrency kopen. Een ander voordeel is dat ze geen minimum bedragen hanteren en instappen is voor iedereen mogelijk. Ethereum kopen wordt vooral voor beginners ontzettend makkelijk gemaakt.

 

Ether en Ethereum

Aan Ethereum zit ook een munt (een token) gekoppeld: de ether. Die is nodig om de ‘contracten’ te maken. Applicatie-ontwikkelaars betalen ethers voor transactiekosten en diensten op het Ethereum-netwerk.

Ethers kun je zien als de ‘brandstof’ waarop het Ethereum-netwerk werkt. Iedereen die zijn of haar computer ter beschikking stelt om een deel van een dApp op te draaien, krijgt daar ethers voor.

Daarnaast wordt er inmiddels ook volop in ethers gehandeld. In de afgelopen drie maanden werd de ether bijna 18 keer zoveel waard. Anders dan bitcoin, is de ether overigens niet bedoeld om ooit mee in de winkel te betalen. Het is puur en alleen de brandstof voor het netwerk.