juni 16, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Sloopauto verkopen doet u bij STS Holland

Wilt u een sloopauto verkopen? Dan bent u aan het juiste adres bij http://www.sts-holland.com/. Dit is een gespecialiseerd bedrijf in sloopauto verkopen maar ook verkoop van tweedehands auto’s, afgekeurde auto’s, schade auto’s. Ook bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres wanneer u auto onderdelen wilt kopen van sloopauto’s, tweedehands auto’s of gebruikte auto onderdelen. Het maakt voor het sloopbedrijf niet uit of uw auto nu een verlopen keuring heeft of helemaal total-los is de sloperij weet er wel raad mee.

 

Sloopbedrijf sloopauto verkopen heeft altijd interesse in uw oude auto. Voor meer informatie gaat u naar http://www.sts-holland.com/.

Over STS Holland

STS Holland is in 2006 begonnen met het opzetten van een klein autoverkoopbedrijf en zijn sindsdien in de loop van de jaren getransformeerd naar een transportbedrijf. STS Holland is gespecialiseerd in het transport en het laden van zeecontainers. De verschillende werknemers van STS Holland zijn unieke individuen die gespecialiseerd zijn in een sloopauto verkopen. Daarnaast zijn ze ook verantwoordelijk voor het bedrijf STS Holland. STS Holland is een van de weinige bedrijven die ook heavy-duty containers vervoeren en laden. De containers wegen maximaal 32 ton en worden met zorg en geduld behandeld. Zo werkt STS Holland met een zwanenhals chassis en krachtige hydraulische armen die de zware containers met gemak en snelheid kan vervoeren.

STS Holland is een multi-service bedrijf en heeft een ruim netwerk die zich over de hele wereld uitstrekt. Zo bestaat het klantenbestand uit verschillende buitenlandse zakenmensen.