juni 23, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Specificaties van de Vuzix M400

Ben jij van plan om te gaan kijken naar de Vuzix M400? Dan is het goed dat je op de hoogte bent van de eigenschappen van het product. Om je hier een goed beeld van te geven zullen we hieronder kort stilstaan bij een aantal eigenschappen van de Vuzix M400. Hierdoor weet je zeker dat je voorzien bent van alle informatie zodat je achteraf een goede keuze zult gaan maken. Dit product is immers 1.750 euro waardoor het goed is om geen verkeerde keuze te maken. Je wilt immers direct genieten van je prachtige bestelling en daarom is het goed om eerst dit artikel door te nemen voordat je besluit de bestelling te gaan plaatsen.

Beeldscherm van de Vuzix M400

De Vuzix M400 heeft een display die voor een oog op links zet en middels een hoek aangepast kan worden met een camera. Daarbij is het goed om te melden dat het beeldscherm klein is, maar een kwalitatief hoogwaardig OLED scherm bevat. OLED schermen bieden zodoende betere contrast dan LCD-schermen waardoor het zeker aan te raden is om voor dit product te kiezen in het kader van beeldkwaliteit. Schijnt de zon op je bril? Dan zul je merken dat je alsnog helder zult zien door deze bril. Je betaalt hier wel voor, maar het is het zeker waard.

De camera 

Als we kijken naar de camera die in de Vuzix M400 zit, dan is het goed om te benoemen dat er een 12.8 megapixel camera in zit. Daarnaast is het ook goed om te melden dat er een mogelijkheid is om met het apparaat te gaan filmen middels een 4K camera. Het is goed om te benoemen dat de Vuzix M400 een van de weinige modellen is in de markt die deze mogelijkheid heeft. Daarnaast is er ook een PDAF functie beschikbaar die je in staat stelt om gebruik te maken van autofocus. Dit is natuurlijk erg prettig omdat je hiermee direct de focus kan leggen op de directe omgeving.

Comfort

Als we kijken naar de Vuzix M400 is het goed om te benoemen dat dit model erg licht is waardoor de gebruiker dit ook zal zo ervaren. Dat is natuurlijk erg fijn! Het enige nadeel van dit apparaat is dat het frame op de neus en oren rust waardoor je hier last van kunt krijgen. Dit is voornamelijk het geval als je hem langere tijd gaat dragen. Draag daarom altijd dit model proef zodat je niet de verkeerde keuze zult gaan maken.

De batterij

Het is ook goed om te benoemen dat de batterij van de Vuzix M400 is voorzien van een hot-swappable batterij van 1000 mAh. Een batterij van 1000 mAh betekent dat deze 2,5 tot 3 uur mee kan gaan. Dit is natuurlijk niet extreem lang en daarom wordt dit ook als een nadeel gezien bij dit apparaat. Andere apparaten in de markt kunnen bijvoorbeeld zes uur mee gaan en dat is natuurlijk erg zonde. Ben jij benieuwd wat het beste bij jouw persoonlijke wensen past? Neem dan contact op met een specialist zodat je altijd de juiste keuze zult maken.