juni 16, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Tip: AVK trainingen!

Dag allemaal, voor de ondernemers die veel met Excel werken heb ik vandaag een erg handige tip. Bij mij op kantoor werken we namelijk erg veel met Excel en ik ging er vanuit dat al mijn werknemers dit volledig onder de knie zouden hebben. Dit was niet het geval en daar schrok ik best wel van. Er werden veel fouten gemaakt en dat zorgde er zelfs voor dat ik klanten verloor. Ik wilde hier zo snel mogelijk een oplossing voor vinden en daarom ben ik meteen het internet op gegaan. Op het internet kwam ik al snel uit op de website van AVK, dit bedrijf geeft verschillende trainingen voor bedrijven. Het bedrijf geeft ook een Excel training en dat was precies waar ik naar opzoek was. Ik wilde graag dat mijn werknemers alles over Excel zouden gaan leren en daarom heb ik meteen een afspraak gemaakt.

Nu kunnen we weer verder!

De experts van AVK zijn inmiddels al langs geweest en ik kan jullie nu dus vertellen dat dit een echte aanrader is. Mijn werknemers hebben erg veel geleerd en dat is natuurlijk fantastisch. De experts gaven een erg goede presentatie en mijn werknemers waren dan ook erg enthousiast. Vragen werden erg goed beantwoord en mijn werknemers weten nu eigenlijk alles van Excel. Daar ben ik erg blij mee en daarom vind ik dit een echte aanrader!