juni 12, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Verhoog uw omzet met marketingcampagnes van Real Gen

In de afgelopen jaren is het aantal online marketingbureaus sterk toegenomen. Een van deze marketingbureaus is Real Gen, een bedrijf wat u op verschillende manieren kan helpen met marketing. Real Gen merkt dat bedrijven zich vaker richten op een digitale vorm van marketing. Men kiest bijvoorbeeld liever voor een advertentie op andermans website, dan voor een advertentie in de krant. Iets wat vroeger juist heel gebruikelijk was! Online marketing komt in verschillende vormen voor. Naast de advertentieruimte die u op andermans website kunt kopen, kunt u ook op andere manieren bezoekers naar uw website trekken. Real Gen vertelt u hier graag meer over in dit artikel.

Real Gen

Real Gen biedt geoptimaliseerde SEO campagnes

Het adverteren op andermans website kan via verschillende kanalen. Een van de mogelijkheden die u heeft is Google Adwords, waarbij uw advertentie getoond wordt als een bezoeker van de zoekmachine op het door u gekozen zoekwoord zoekt. Campagnes via Google Adwords zijn echter alleen interessant als u op korte termijn resultaten wilt boeken. Het is immers relatief duur om constant te betalen voor advertentieruimte.

 

Verstandiger is het dan ook om voor SEO campagnes te kiezen. SEO staat voor search engine optimization. Zoals deze Engelse term al enigszins doet vermoeden, richt SEO zich op het structureel verbeteren van uw posities in de zoekresultaten. Des te hoger u immers in een zoekresultatenlijst komt te staan, des te meer bezoekers uw website zullen bezoeken. Real Gen helpt u graag bij het opzetten van deze SEO campagnes.