juni 20, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Voor ieder probleem een betaaloplossing

In deze digitale tijd wil je als ondernemer natuurlijk graag een flink aantal services aan je klanten bieden, maar tegelijkertijd wil je er zelf ook van verzekerd zijn dat je uiteindelijk je geld ook ontvangt. Dat snapt Buckaroo, en daarom biedt het bedrijf een divers aantal oplossingen voor ondernemers aan, die in verschillende gevallen of in combinatie ingezet kunnen worden.
Het managen van je cashflow met Credit Management
Een mogelijke oplossing die wel heel erg compleet aandoet, is Credit Management. Met dit handige systeem ben je altijd op de hoogte van de status van je cashflow en credit management. Zo kun je met Credit Management in één oogopslag zien hoeveel en van wie je nog geld schuldig bent. Ook zorgt Credit Management ervoor dat je wanbetalers meteen een herinnering kunt sturen, dit gaat uiteraard automatisch. Deze herinnering kan via mail, sms of brief gestuurd worden, bij nog langere uitstel gaat er een berichtje naar de deurwaarder. Ook dit systeem is volledig naar eigen wensen aan te passen, is volledig online en zal uiteindelijk ervoor zorgen dat je achterstallige betalingen effectiever worden afgelost.
PayperEmail maakt betalen per e-mail mogelijk
Betalen moet zo min mogelijk gedoe voor de klant opleveren, gemakzucht is een groot goed. En wat is er dan makkelijker dan de klant laten betalen via e-mail? Ook dat is mogelijk met de oplossing van Buckaroo PayperEmail. Met dit systeem krijgt de klant die nog een betaling open heeft staan een email waarin hij of zij gevraagd wordt het bedrag te betalen. Vervolgens krijgt de klant een flink aantal betaalopties, waardoor al snel een passende oplossing gevonden kan worden. Dit verlaagt de betaaldrempel aanzienlijk, en zorgt ervoor dat dure acceptgiro’s niet meer gedrukt hoeven te worden.
Abonnementjes afrekenen met Recurring Payments
En dan is er nog de kwestie van de terugkerende betalingen. Steeds meer producten worden voor de gemakzuchtige moderne klant in abonnementsvorm aangeboden. En dat is handig, want ook jij als ondernemer bent zo verzekerd van een periodiek terugkerend bedrag, maar het is natuurlijk wel handig als dat bedrag wel netjes binnenkomt. Met Recurring payments kun je dit op een handige en overzichtelijke manier in de gaten houden, en zo loop je gegarandeerd geen betaling meer mis.
Mandaat Management
Ook heb je als ondernemer vaak te maken met allerlei betaal machtigingen. Het is natuurlijk dan opletten geblazen of er geen frauduleuze toestanden plaats gaan vinden. En dat is nog niet zo makkelijk, maar ook daar kan de technologie van Buckaroo iets in betekenen. Met Mandaat Management hou je op een veilige manier je machtigingen in de gaten. Ook worden bankrekeningnummers automatisch gecheckt waardoor je geen verkeerde rekeningen meer binnenkrijgt.