juni 20, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Zeer professionele productfotografie

Als zzp’er ben ik altijd op zoek naar de beste manier om mijn bedrijf meer bekendheid te geven en dat is mij nu met productfotografie gelukt. Via Viewfinders, een bedrijf die al meer dertig jaar gespecialiseerd is in professionele fotografie en beeldbewerking. Nadat ik mijn wensen aan dit bedrijf kenbaar had gemaakt tijdens een gesprek, hebben zij aan mij verschillende projecten laten zien. Na het zien van hun foto’s wist ik meteen dat ik aan het juiste adres was voor mijn eigen bedrijf. Een voordeel was ook dat zij op locatie komen en daar was ik juist naar op zoek. Het leek mij juist geweldig om mijn bedrijfje op deze manier meer bekendheid te geven.  productfotografie

 

Mooi resultaat

 

Nadat ik de medewerkers van Viewfinders mijn goedkeuring had gegeven voor productfotografie, zijn zij aan de slag gegaan. Bijna alle spullen die ik op mijn webshop wilde hebben om te verkopen zijn zeer mooi en kundig op de gevoelige plaat  gezet. Wanneer ik naar deze foto’s kijk wil ik de producten zelf kopen, zo mooi komen deze nu over. 

 

Nadat mijn webshop online is gekomen lopen de zaken bijzonder goed. Kan ook niet anders wanneer je de mooie foto’s ziet, dan wil iedereen deze spullen wel kopen.