juni 20, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Zonder zorgen op kantoor

Enkele maanden sinds de aanwezigheid van COVID-19 in de samenleving is de schade aan de economie niet te ontkennen. Het zijn moeilijke tijden en we proberen met zijn allen ons hoofd boven water te houden tot deze periode voorbij is. De meeste mensen werken vanuit huis maar dat is niet voor iedereen mogelijk. Enkelen van ons zullen toch naar kantoor moeten voor hun werk. Doen we er echter alles aan om ons veilig op kantoor te voelen? Zoals eerder genoemd, zijn de financiële gevolgen te voelen in de samenleving en dat betekent dat de kans toeneemt dat mensen overstappen op criminele handelingen om te overleven.

Contact geld in bezit? Gelijk afstorten!

Tegenwoordig wordt er overal wel gepind maar er zullen altijd mensen zijn die liever met contact geld betalen. Dit is natuurlijk verder geen probleem maar al deze bedragen stapelen wel op aan het einde van de dag en criminelen zijn daar goed van op de hoogte. Voorkom de kans dat je dagomzet in enkele seconden verdwijnt waar je zo hard voor hebt gewerkt, en kies ervoor om een afstortkluis aan te schaffen! Ze worden aangeboden in verschillende maten en prijzen zodat er gegarandeerd een plek voor te vinden is op elk kantoor. Er bestaan twee typen kluizen afhankelijk van je budget:

Afstortkluizen met een gleuf versus afstortkluizen met een lade.

De laatste optie is iets prijziger maar biedt wel betere bescherming tegen diefstal of inbraak. Deze variant kluizen bieden gegarandeerd anti-hengel beveiliging. Hier kun je het volledige assortiment bekijken.