juni 20, 2024

Succesvol ondernemen

Alles over succesvol ondernemen!

Veiligheidskunde expert nodig?

Het opstellen van risicoanalyses en veiligheidsplannen is essentieel is elk bedrijf. Heb je hier nu hulp bij nodig om deze goed op te stellen? Dan kan je gebruik maken van een expert op het gebied van veiligheidskunde. Deze veiligheidskunde experts kan je helpen met het opstellen van belangrijke veiligheidstaken, zodat je aan je zorgplicht voldoet en iedereen zonder onnodig risico in je pand aanwezig kan zijn. Deze veiligheidsexpert is eenvoudig bij G4S aan te vragen en helpt je met op maat gemaakt advies. Deze veiligheidsexperts zijn gecertificeerd en ervaren op het gebied van veiligheidskunde en kunnen je als geen ander helpen met het doen van belangrijke analyses en plannen.

Vakgebied veiligheidskunde expert

De veiligheidsexperts van G4S zijn geschikt op het geven van advies op zowel het niveau van Middelbaar Veiligheidskunde (MVK) als Hoger Veiligheidskunde (HVK). De belangrijkste taak die deze expert heeft is je adviseren op het gebied van welke stappen je moet zetten om je onderneming volgens de richtlijnen veilig te maken. Zo helpt de expert met de risicoanalyse, een evacuatieplan, een Risico-inventarisatie en Evaluatie (RI&E) en nog veel meer plannen en analyses om de gezondheid in je bedrijf te bevorderen. Er wordt onderzocht wat er gedaan moet worden om incidenten te voorkomen en hij kijkt naar hoe de regelgeving op het gebied van veiligheidskunde verwerkt kan worden in je organisatie.

Ook tijdens het werk actief

De rol van de veiligheidskunde expert houdt niet op bij de voorbereidingen. Ook wanneer er tijdens het werken incidenten ontstaan, kan je van de expertise van deze expert op aan. Wanneer er een ongeval heeft plaatsgevonden, dan kan de veiligheidsexpert een onderzoek starten naar hoe dit ongeval is gebeurd en hoe dit in de toekomst kan worden verholpen. De experts uit naam van G4S zijn gevalideerd analyses ter plaatse te doen en kunnen daarmee binnen een zeer kort tijdsbestek de onderliggende factoren boven water krijgen. Als je hulp nodig hebt bij de realisatie van een veilige werkplek, maak dan gebruik van een veiligheidskunde expert van G4S.